Nieuws

Laatste nieuws

Woongroep Kerschoten “Het Hoefijzer” is op zoek naar u

13-12-2022

Groepswonen is niet iets waarmee je wacht tot je eraan toe bent. Je moet je er goed op voorbereiden en er naar toe groeien. Bent u een sociale en actieve 45+’er en heeft u nagedacht over uw woontoekomst? Ziet u in onze woonvorm een passende oplossing voor uw woonwensen? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Wie zijn wij?

Als woongroep bieden wij onze bewoners een omgeving waarin zij zich veilig en op hun gemak voelen. Daarbij streven we naar een goede balans tussen gezamenlijkheid en zelfstandigheid. Het begrip ‘naoberschap’ is daarbij erg belangrijk. Dat staat volgens ons echter niet synoniem aan mantelzorg. De woningen van woongroep Kerschoten staan in Apeldoorn, in de nabijheid van de Kroondomeinen en paleis Het Loo. De woongroep bestaat uit 13 sociale huurwoningen met een eigen tuintje en voordeur. Alle woningen hebben een huurprijs van maximaal € 633,25 (prijspeil 2022). De woongroep telt op dit moment 15 bewoners. Samen onderhouden we de gemeenschappelijke tuin en de algemene ruimtes.

Meer info over een woongroep

Meer informatie over het wonen in een woongroep vindt u op de website van de Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk wonen van Ouderen (LVGO). Een indruk van woongroep Kerschoten krijgt u op onze eigen website www.woongroepkerschoten.nl. Toewijzing van een sociale huurwoning in woongroep Kerschoten gaat in overleg met de woongroep en Ons Huis.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via onze website of via telefoonnummer 055-5786593. Wij ontmoeten u graag!

Laatste nieuws