Nieuws

Laatste nieuws

Binnenkort in de verhuur: 5 nieuwbouw huurwoningen in Deventer!

29-09-2022

In de Vijfhoek in de deelwijk Spikvoorde worden 5 nieuwe eengezinswoningen aan de Jan van Krimpenstraat gebouwd. Deze duurzame woningen worden in oktober te huur aangeboden op Woonkeus. Woonbedrijf ieder1 verhuurt de woningen regulier, wat betekent dat de woningen niet voor een specifieke doelgroep zijn bestemd, zoals senioren of gezinnen. Er worden alleen, zoals gangbaar is, voorwaarden gesteld aan het inkomen.

Duurzame huurwoningen

Woonbedrijf ieder1 is gestart met de bouw van 5 eengezinswoningen aan de Jan van Krimpenstraat te Deventer.  De woningen vallen in de categorie sociale huur en hebben een netto huurprijs van € 763,47 (prijspeil januari 2022). Als alles goed gaat zal de oplevering in februari 2023 plaatsvinden.

De woningen zijn energiezuinig, gasloos, voorzien van enkele zonnepanelen die terug leveren op de eigen meter en een individuele lucht-water warmtepomp.

De woningen zijn voorzien van een woonkamer met zithoek, open keuken voorzien van een afzuigkap en voorbereid op elektrisch koken, een separaat toilet in de hal, een eigen tuin en berging. Op de 1e verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer voorzien van een wastafel, toilet en douche. Verder is er een ruime open zolder met vaste trap. Op de zolder is een afgescheiden technische ruimte voorzien van wasmachine- en wasdrogeraansluitingen. De woningen hebben een gebruiksoppervlak van ca. 101 m2. De kavelgrootte varieert tussen de ca. 122 m2 en 181 m2.

Het parkeren kan in deze en omliggende straten, waarbij parkeerplaatsen niet zijn toegewezen.

Inschrijven voor deze woningen?

Van 17 tot en met 23 oktober 2022 (week 42) adverteren wij de woningen op deze website.

Om hierop te kunnen reageren dient u ingeschreven te staan als woningzoekende bij Woonkeus-Stedendriehoek. U kunt hier ook de informatie vinden over het passend toewijzen.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.ieder1.nl

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Laatste nieuws