Nieuws

Laatste nieuws

10 nieuwe eengezinswoningen in het Johannes Aupingkwartier in Deventer

21-11-2022

In de wijk Keizerslanden in Deventer worden in het Johannes Aupingkwartier, op de plek van de voormalige beddenfabriek, 10 nieuwe eengezinswoningen gebouwd. Deze duurzame woningen worden eind november te huur aangeboden op Woonkeus. Woonbedrijf ieder1 verhuurt de woningen regulier, wat betekent dat de woningen niet voor een specifieke doelgroep zijn bestemd, zoals senioren of gezinnen. Er worden alleen, zoals gangbaar is, voorwaarden gesteld aan het inkomen.

Duurzame huurwoningen

Woonbedrijf ieder1 is gestart met de bouw van 10 eengezinswoningen aan de Spiraalstraat te Deventer.  De woningen vallen in de categorie sociale huur en hebben een netto huurprijs van € 763,47 (prijspeil januari 2022). Als alles goed gaat zal de oplevering in maart 2023 plaatsvinden. De woningen zijn energiezuinig, gasloos, voorzien van enkele zonnepanelen die terug leveren op de eigen meter en een individuele lucht-water warmtepomp. De woningen zijn voorzien van een woonkamer met zithoek, open keuken voorzien van een afzuigkap en voorbereid op elektrisch koken, een separaat toilet in de hal, een eigen tuin en berging. Op de 1e verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer voorzien van een wastafel, toilet en douche.  Het parkeren kan in deze en omliggende straten, waarbij parkeerplaatsen niet zijn toegewezen.

Inschrijven voor deze woningen?

Van 28 november tot en met 4 december 2022 (week 48) adverteren wij de woningen op deze website. Om hierop te kunnen reageren dient u ingeschreven te staan als woningzoekende bij Woonkeus-Stedendriehoek. U kunt hier ook de informatie vinden over het passend toewijzen. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.ieder1.nl

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Laatste nieuws