Inschrijven als woningzoekende

Ik wil mij inschrijven

Nog niet ingeschreven als woningzoekende? 

Bent u op zoek naar een sociale huurwoning in de regio Stedendriehoek? Dan kunt u zich hier inschrijven als woningzoekende. Een nieuwe inschrijving kost eenmalig € 30,00.

U kunt zich inschrijven bij Woonkeus Stedendriehoek als u 18 jaar of ouder bent en in het bezit bent van de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel. 

Start inschrijving >

Let op: U komt alleen in aanmerking voor sociale huurwoningen (woningen met een huurprijs t/m € 752,33 per maand, prijspeil 2021) als het verzamelinkomen van uw huishouden niet hoger is dan € 44.655 (prijspeil 2021). Als uw inkomen hoger is, kijk dan eens bij de woningen onder vrije sector woningen of informeer bij een corporatie naar uw mogelijkheden. Voor vrije sector woningen die worden aangeboden, hoeft u niet ingeschreven te staan.

Wat heeft u nodig?

null

Ongeveer 10 minuten van uw tijd
Om uw gegevens in te vullen en uw tipbericht in te stellen.

null

Gegevens over uw inkomen
Wilt u direct reageren op woningen? Vul dan na het inschrijven ook uw inkomen in. Uw inkomen staat op een inkomensverklaring. Deze kunt u opvragen bij de Belastingdienst (via 0800 0543 of uw DigiD). Gaat u samen met iemand huren? Vul dan van u allebei het inkomen in. Een inkomensverklaring is pas verplicht als u een woning gaat huren.