Inschrijven als woningzoekende

Ik wil mij inschrijven

Nog niet ingeschreven als woningzoekende? 

Bent u op zoek naar een sociale huurwoning in de regio Stedendriehoek? Dan kunt u zich hier inschrijven als woningzoekende. Een nieuwe inschrijving kost eenmalig € 30,00.

U kunt zich inschrijven bij Woonkeus Stedendriehoek als u 18 jaar of ouder bent en in het bezit bent van de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel. 

Start inschrijving >

Let op: U komt alleen in aanmerking voor sociale huurwoningen (woningen met een huurprijs t/m € 808,06 per maand, prijspeil 2023) als het verzamelinkomen van uw huishouden niet hoger is dan een bepaalde grens. Meer informatie over de grens die bij uw situatie past leest u hier. Als uw inkomen hoger is, kijk dan eens bij de vrije sector woningen of informeer bij een corporatie naar uw mogelijkheden. Voor vrije sector woningen die worden aangeboden, hoeft u niet ingeschreven te staan.

Wat heeft u nodig?

null

Ongeveer 10 minuten van uw tijd
Om uw gegevens in te vullen en uw tipbericht in te stellen.

null

Gegevens over uw inkomen
Wilt u direct reageren op woningen? Vul dan na het inschrijven ook uw inkomen in. Uw inkomen staat op een inkomensverklaring. Deze kunt u opvragen bij de Belastingdienst (via 0800 0543 of uw DigiD). Gaat u samen met iemand huren? Vul dan van u allebei het inkomen in. Een inkomensverklaring is pas verplicht als u een woning gaat huren.