Nieuwbouw Dovenetel in de verhuur

Nieuwbouw Dovenetel in de verhuur

Woningcorporatie de Woonmensen is vandaag gestart met de verhuur van de 52 nieuwe woningen aan de Dovenetel en Ereprijs in de wijk Sluisoord. De bouw staat op punt van beginnen.

 

Op verschillende plekken langs de Sluisoordlaan markeren bouwhekken de locatie voor 52 nieuwe sociale huurwoningen in Zevenhuizen. Woningcorporatie de Woonmensen liet op deze plek 43 verouderde woningen slopen en bouwt er nu dus 52 terug. Allemaal sociale huurwoningen met twee slaapkamers.

 

Deze nieuwe woningen zijn zeer energiezuinig. Er is geen gasaansluiting en de Woonmensen past verschillende technieken toe om de woningen zo duurzaam mogelijk te maken. De woningen krijgen zonnepanelen, vloerverwarming en optimale isolatie. Een warmtepomp vervangt de traditionele cv-ketel. Het gevolg is dat de woningen allemaal een energielabel A krijgen.

 

De bouw van de woningen start nog deze maand. De woningen worden na de zomer opgeleverd.

De verhuur start vandaag en staat één week open. Er gelden geen voorrangsregels. Alle woningen worden op volgorde van inschrijfduur op toegewezen. Belangstellenden kunnen terecht op de website www.woonkeus-stedendriehoek.nl.

Terug naar overzicht