Nieuwsbericht

Nieuwbouw 19 eengezinswoningen Het Vizier

Aan de oostzijde van de stad Deventer ligt de wijk De Vijfhoek. Woonbedrijf ieder1 realiseert hier het project Het Vizier: 19 sociale huurwoningen. In maart 2018 is gestart met de bouw en eind 2018/begin 2019 staat de sleuteloverdracht van deze woningen gepland. De woningen vallen in de categorie sociale huur en hebben een netto huurprijs van € 710,68 (prijspeil januari 2018).

Deze moderne woningen hebben een woonoppervlak van ca. 110mzijn energiezuinig en voorzien van enkele zonnepanelen die terug leveren op de eigen meter. 

De woningen zijn voorzien van een woonkamer met zithoek, open keuken voorzien van een afzuigkap en een gas- en vaatwasmachineaansluiting, een separaat toilet in de hal, een eigen tuin en berging. Boven bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer voorzien van een wastafel en toilet, verder is er een ruimte open zolder en een eigen tuin voorzien van een berging. 

Het parkeren gebeurt in de omliggende straten, waarbij parkeerplaatsen niet zijn toegewezen. 

Vanaf 24 september tot en met 9 oktober 2018 adverteren wij deze woningen via de website: www.woonkeus-stedendriehoek.nl

**RECTIFICATIE** De woningen worden later op de website geadverteerd. U kunt reageren op de advertenties van 27 september tot en met 13 oktober 2018.

Om hierop te kunnen reageren dient u ingeschreven te staan als woningzoekende bij Woonkeus-Stedendriehoek. U kunt hier ook de informatie vinden over het passend toewijzen. 

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.ieder1.nl 

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar overzicht