Nieuwsbericht

Nieuwbouw eengezinswoningen Steenbrugge Fase 2

De bouw van de tweede fase van 50 eengezinswoningen in de wijk Steenbrugge te Deventer is gestart. De woningen vallen in de categorie sociale huur en hebben een netto huurprijs van €710,68 (prijspeil januari 2018).

Het betreft een gasloze wijk, waarbij de warmtevoorziening voor deze woningen via stadsverwarming is ingeregeld. De woningen zijn zeer energiezuinig en voorzien van zonnepanelen die terug leveren op de eigen meter.

De woningen zijn voorzien van een woonkamer met zithoek, open keuken voorzien van perilex aansluiting voor elektrisch koken, drie slaapkamers, een badkamer voorzien van toilet, separaat toilet, een eigen tuin en berging.

De kavelgrootte varieert tussen de 130m2 en 160m2.

Er is een parkeerhof waarbij parkeerplaatsen niet zijn toegewezen. Er worden voldoende plekken gecreëerd in de openbare ruimte. Bij enkele woningen zal er een parkeergelegenheid zijn op eigen kavel. 

Binnenkort adverteren wij deze woningen via de website: www.woonkeus-stedendriehoek.nl.
Om hierop te kunnen reageren dient u ingeschreven te staan als woningzoekende bij Woonkeus-Stedendriehoek. U kunt hier ook de informatie vinden over het passend toewijzen.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.ieder1.nl

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar overzicht