Nieuwsbericht

Vooraankondiging: Nieuwbouw 30 eengezinswoningen in de Fliertbuurt in Twello

IJsseldal Wonen is gestart met de bouw van 30 eengezinswoningen in de Fliertbuurt in Twello. Deze buurt is onderdeel van plan De Schaker in Twello oost.

Het betreft 30 sociale huurwoningen, waarvan de 7 grotere woningen (type 540) een kale huurprijs hebben van €650,00 per maand. De overige 23 woningen (type 510) kosten €597,30 per maand. Bijkomende kosten bedragen €5,00 voor het glas- en reparatiefonds.

De woningen zijn voorzien van een tuingerichte woonkamer met open keuken, toilet, 2 of 3 slaapkamers, badkamer en een zolder. Tegen bijbetaling kan een extra slaapkamer op zolder gerealiseerd worden.

Van 20 tot en met 27 december adverteren wij de woningen op deze website. Om hierop te kunnen reageren dient u ingeschreven te staan als woningzoekende bij Woonkeus- Stedendriehoek. Het is belangrijk dat uw inschrijfgegevens actueel zijn. Op deze website kunt u ook informatie vinden over het passend toewijzen.

De helft van de woningen zal met voorrang worden toegewezen aan woningzoekenden uit Twello. Zij moeten aan de regels voor dorpsbinding voldoen.

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Terug naar overzicht