Nieuwsbericht

Te huur 12 appartementen plan Grote Wetering in Klarenbeek IJsseldal Wonen organiseert inloopavond op 12 april

IJsseldal Wonen bouwt in het plan Grote Wetering in Klarenbeek 12 huurappartementen. Het appartementencomplex bestaat uit 12 huurappartementen. Begin 2018 wordt het project opgeleverd. U kunt op van 12 tot en met 17 april reageren op de appartementen.

Inloopbijeenkomst
De bijeenkomst is op 12 april tussen 16.00 en 18.00 uur in het MFC in Klarenbeek, Sportpark de Pauw, Bosweg 14 in Klarenbeek. Belangstellenden voor een huurappartement kunnen vrijblijvend binnenlopen. Medewerkers van IJsseldal Wonen staan u graag te woord. We informeren u over de indeling van de appartementen, de huurprijzen en alle andere vragen die u heeft. U bent van harte welkom!

Wie komt in aanmerking voor de appartementen?
De appartementen bieden wij aan via Woonkeus Stedendriehoek. U komt alleen in aanmerking als u ook ingeschreven staat als woningzoekende en voldoet aan de inkomensvoorwaarden. Een reactie is mogelijk via de website www.woonkeus-stedendriehoek.nl Dan kunt u reageren vanaf 12 tot en met 17 april. 

Toewijzing
De helft van de appartementen wordt met voorrang toegewezen aan woningzoekenden uit Klarenbeek (regels dorpsbinding), waarbij huurders die een sociale eengezinswoning in de sociale huur van IJsseldal Wonen achterlaten voor gaan. Bovendien moet IJsseldal Wonen passend toewijzen. Dit betekent dat er inkomenseisen zijn. Hoe dit precies werkt, staat ook op de site www.woonkeus-stedendriehoek.nl.

Indeling en prijs van de appartementen
Het appartementencomplex met lift bestaat uit 3 woonlagen met elk 4 appartementen. De appartementen hebben een vloeroppervlak van circa 80 m². Ieder appartement heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer met douche. De appartementen op de begane grond en 1e verdieping hebben een kale huurprijs van € 650,= per maand. De appartementen op de 2e verdieping onder de schuine kap hebben een kale huurprijs van € 592,55 per maand. De servicekosten bedragen circa € 30,= per maand.

Vragen?
Heeft u vragen over de appartementen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur te bereiken op telefoonnummer (0571) 27 79 79 of via e-mail info@ijsseldalwonen.nl Voor meer informatie kunt u ook de flyer lezen.

Terug naar overzicht