Woningen voor jongeren en studenten

Woningen voor jongeren en studenten

De woningcorporaties hebben zelfstandige kamers en onzelfstandige kamers. Zelfstandige kamers worden onder Woningen van Woonkeus Stedendriehoek geadverteerd. Deze worden vermeld met het icoon voor jongeren. Deze jongerenhuisvesting is voor jongeren van 18 t/m 23 of soms 25 jaar. Hiervoor moet je ingeschreven staan en je kunt met je opgebouwde inschrijfduur in aanmerking komen. Bij deze woningen heb je een keuken, toilet en badkamer voor eigen gebruik.

Onzelfstandige kamers worden verhuurd in flats, eengezinswoningen en studentencomplexen. Bij de woonruimten die aangeboden worden heb je altijd de beschikking over een eigen kamer. De keuken, badkamer en het toilet deel je met andere studenten. In sommige gevallen is er bovendien een gemeenschappelijke woonkamer aanwezig. Op het moment dat kamers vrijkomen worden ze aangeboden via een wachtlijst bij de corporatie of via onder meer www.kamernet.nl, www.shdeventer.nl en www.kamers.nl. 

Op kamers in Apeldoorn
Woningcorporatie Ons Huis heeft drie complexen in de binnenstad met bijna 90 studentenkamers. Kijk op www.onshuisapeldoorn.nl hoe je je kunt inschrijven.

De Goede Woning heeft bijna 70 studentenkamers verspreid over de stad. Op www.degoedewoning.nl vind je meer informatie.

Op kamers in Deventer
De woningcorporaties in Deventer verhuren kamers en jongerenhuisvesting via www.duwo.nl

Liever zelfstandige woonruimte?
Als u zich inschrijft bij Woonkeus Stedendriehoek, kunt u direct via het dagelijkse aanbod op woningen reageren.