Koopwoningen

Koopwoningen

Corporaties bieden regelmatig koopwoningen aan. U leest hier meer over het actuele aanbod.

Apeldoorn

  • Wooncorporatie De Woonmensen heeft regelmatig ruime eengezinswoningen te koop in de wijk Zevenhuizen en de wijk De Maten. Klik hier voor meer informatie. 
  • Wooncorporatie De Goede Woning biedt regelmatig betaalbare koopwoningen in diverse wijken in Apeldoorn aan. De koopprijzen voor appartementen zijn vanaf ca € 80.000,- kosten koper en voor eengezinswoningen vanaf ca € 130.000,- kosten koper. Klik hier voor meer informatie over hun woningaanbod en meld u aan als belangstellende.

Deventer

  • Woningstichting Rentree biedt vaak woningen te koop aan. Dit zijn betaalbare woningen, met een gemiddeld prijsniveau van ca. € 135.000,-. De hypotheeklast is vaak vergelijkbaar met de huurprijs per maand. Kopen kan een goed alternatief zijn. Het voordeel van het kopen van een woning bij Rentree is dat u volledig eigenaar wordt, dus zonder erfpacht of huurconstructie. Het aanbod en meer informatie over de woningverkoop door Rentree vindt u op hun website en via ik-zoek-een-koopwoning.

Deventer en Zutphen

  • De koopwoningen van Woonbedrijf Ieder1 worden in Deventer en Zutphen via verschillende makelaarskantoren te koop aangeboden. Het aanbod varieert voortdurend. Zo zit er altijd wel iets voor u tussen. En is er even niets beschikbaar wat uw interesse heeft, dan houden we het nieuwe aanbod graag voor u in de gaten! Een overzicht van het actuele aanbod vindt u hier, op hun speciale Facebookpagina. Voor het doorgeven van uw woonwensen kunt u contact opnemen met de woonmakelaars van Woonbedrijf Ieder1. Zij kunnen ook uw vragen over het kopen van een woning beantwoorden. De woonmakelaars zijn bereikbaar via 088-111 0 222 of via infoieder1nl.

Voorst, Lochem, Brummen

  • Veluwonen en IJsseldal Wonen bieden regelmatig bestaande huurwoningen te koop aan. Het gaat om betaalbare koopwoningen. Veluwonen biedt ook koopwoningen aan die eventueel met koopstart verkocht worden. Met koopstart koopt u de woning met korting. Hierdoor is dit ideaal om koop mogelijk te maken voor (lagere) middeninkomens. Een overzicht van het actuele aanbod van Veluwonen vindt u hier.
  • IJsseldal Wonen biedt regelmatig woningen te koop aan. Dit zijn betaalbare koopwoningen in de gemeente Voorst en in de gemeente Lochem. De woningen worden aangeboden door verschillende makelaars. Het aanbod staat ook op de website van IJsseldal Wonen. Klik hier voor het huidige aanbod, aanmelden als belangstellende en overige informatie.